plansjer fra mentorgrupper

Plansjer fra ulike mentorgrupper opp gjennom flere år. de hører egentlig til notatene jeg lagde for hvert kurs. 

De er græsk for de fleste unntatt meg, de ligger her for jeg skal bruke de som huskeark for hva jeg egentlig har formidlet gjennom mentorgruppene, og  som jeg må ha med som grunnviten i boken.

Det som er ganske interessant er sammenfallenheten mellom det jeg har fått in av informasjon, og det som det gamle TAO faktisk forteller. Mye av dette skjønte jeg gjennom nå å høre Alan Watts beskrive Taoisme og zen, og når jeg leste om den helt gamle sjamanismen. Det er ganske sprøtt hvor mye av dette gamle taoistiske livsfilosofi som har kommet til meg via kanalisering,- uten det har vært en spesiell person jeg har "fått inn"

Det er kjempe spennende for meg nå å kunne hekte tingene sammen de innsikter jeg har fått om naturlovene , ved å høre naturfolk, og min egen intuisjon og kanalisering. 

-Den kanalisering og lærdom fra moderne forskning jeg har lest , koblet sammen og formidlet på mentorgruppene. 

-Den TAO jeg tidlig "Fikk ned", og senere fant skrevet. 

-Det jeg nu leser og hører om regenerativt liv og virke.

 - Det jeg nu finner tilbake til i TAO, som jeg leser med nye øyne.

ALT er en beskrivelse av hvordan samspillet lovene logikken og essensen i naturen og universet er skrudd sammen. Det ser jeg nu. Og ALT gjelder for menneskene også. kunsten for oss er å finne tilbake til det.

Ordene til Alan Watts var en direkte øyenåpner for meg.

Her er også iblandet et par plansjer fra jin shin jyutsu kurs - da vet jeg hvor de er

Fra mine mentorgrupper, enzo center